Pakot e Postimeve

Bazik

 Lloji standard i konkursit së punës, i përshtatshëm  për buxhete të vogla.
Pako Basic pozicionohet poshtë posteve PRO.

Veçoritë e pakos Basic:

– Postohet në Telenews Jobs. 
– Kohëzgjatja 1 – 15 ditë. 
– Shfaqet poshtë posteve PRO. 
-Postohet në rrjetet sociale të Telenews JOBS 
  (Facebook, Instagram, Linkedin, X).

30 Euro

10 Euro

Avanvuar

Pako PRO ka shumë veçori unike dhe është formati i avancuar i konkurseve të punës. Përmes SMART modulit konkursi shfaqet në ballinë, kategori, artikuj dhe tags në mediumin Telenews, si dhe me veçoritë tjera bënë që brendi kompanisë dhe mesazhi i konkursit të arrijë tek audienca milioneshe dhe lojale e Telenews.

Veçoritë e pakos PRO:

– Postohet në Telenews Jobs.
– Pozicionohet mbi postimet Basic.
– Kohëzgjatja 1 – 30 ditë.
– Moduli SMART shfaqet në ballinë, artikuj, kategori, tags.
– Profili i biznesit.
– Refresh Posti 1X.
– Postohet në rrjetet sociale të Telenews JOBS (Facebook, Instagram, Linkedin, X).

50 Euro

30 Euro

Premium

Me pakon PREMIUM tejkalojmë limitet, vjen gjithçka çka përfshinë i avancuari PRO. Ekstra në PREMIUM kemi reklamat dixhitale në të gjithë ekosistemin e Telenewsit, shpërndarjen ekstra në rrjetet kryesore të Telenews me mbi 100 mijë followers, si dhe artikullin javor, të gjitha këto bëjnë që konkursi të arrijë tek talentët potencial.

Veçoritë e pakos PREMIUM:
Përfshinë gjithçka nga pako PRO dhe ka ekstra:

-Pozicionohet mbi postimet PRO.
-Publikohet ne reklama dixhitale të Telenews – 20 mijë shfaqje.
-Publikohet në rrjetet sociale të Telenews (Facebook, Instagram, Linkedin, X)
-Përfshirje në artikullin javor në Telenews.

100 Euro

50 Euro