Administratë- 2 Pozita

June 25, 2024

Job Description

Dyqani.com është një platformë marketplace që ndihmon bizneset të shesin online përmes grupeve dhe platformës online

 

Dyqani.com shpallë konkurs në administratë për këto pozita:

 

– Mirëmbajte të grupeve në Facebook

– Prezantim i ofertave të Dyqanit

 

Ju ftojmë të aplikoni duke derguar një CV në emailin : info@dyqani.com

Location