Auto Limar, Automekanik

July 11, 2024

Job Description

Auto Sallon Alberti i themeluar në vitin 1999 me lokacion në Veternik, i cila njëkohësisht është edhe  lider I shitjes së  automjeteve në Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

 • Auto Limar (2)
 • Praktikant (1)
 • Automekanik (1)
 • Punëtor në autolarje (1)

Detyrat e punës – Auto Limar:

 • Riparimi i pjesëve të dëmtuara;
 • Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve;
 • Kontrolli i cilësisë në karoseri;
 • Ngjyrosja e pjesëve të dëmtuara apo makinës në tërësi;
 • Dokumentimi i dëmeve;

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Shkollë profesionale;
 • Përvojë pune profesionale;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip

Detyrat e punës – Automekanik

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Të ketë së paku përgatitje të mesme shkollore (preferohet shkolla e mesme per auto mekanik);
 • Përvojë e punës së paku 3 vite;
 • Njohuri të shkëlqyera të pjeseve mekanike, elektrike dhe njohuri te elektronikës së automjeteve;
 • Te jete ne gjendje ta diagnostifikoj veturen;
 • Te jete ne gjendje ne menyre te pavarur ta riparoj nderruesin manual te shpejtesive;
 • Te kete njohuri bazike ne diagnoz kompjuterike;

Punëtor në Autolarje

Detyrat e punës:

Punëtor në autolarje:

 • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoje pune në autolarje

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes nr. të telefonit 044-607-100

Mirëpresim aplikacionet e juaja.

Location