Department Manager/e, Furnizues/e

June 25, 2024

Job Description

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE

1. DEPARTMENT MANAGER/E

2. FURNIZUES/E

Kualifikimet e kërkuara:

 • Fakulteti Ekonomik dega Ekonomiks, Menaxhment dhe Informantikë ose Administrim të Biznesit.
 • Përvojë pune (së paku 2 vite në Retail – shitje me pakicë në pozitën e njejtë ose të ngjashme).
 • Njohuri kompjuterike (Microsoft Office, sisteme operative).
 • Të ketë shkathtësi të mira analitike.
 • Të jetë person fleksibil dhe efikas.
 • Aftësi menaxhuese dhe udhëheqëse.
 • Aftësi të mira komunikuese, organizative.

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë: 

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi,
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët,
 • Sigurimin shëndetësor,
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi,
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme,
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh,
 • Kushte cilësore të punës,
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.

Për të aplikuar, dërgo CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com, apo kontakto në numrin 049 998 735 apo apliko në butonin më poshtë:

Location