Kamarier/e (2), Shankist/e, Kuzhinier/e

July 8, 2024

Job Description

Route 66 Bregu i Diellit hap konkurs në këto pozita:

  • Kamarier/e (2)
  • Shankist/e (1)
  • Kuzhinier/e (1)
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Pozitivitet në orar të punës
  • Aftësi të mira bashkëpunuese me ekipin
Ne ofrojmë:
  • Ambient të përshtatshëm pune
  • Orar fleksibil
  • Kushte të mira pune
Të interesuarit të na kontaktojnë në:  

045-400-633

Location