Menagjer/e për Rrjete Sociale

June 26, 2024

Job Description

FRIGO DELUXE PO RRITET

Shpall konkurs për vende të lira të punës:

1x Menagjer/e për Rrjete Sociale

 

Aftësitë dhe Përgjegjësitë:

1. Zhvilloni dhe ekzekutoni strategji të mediave sociale .

2. Monitoroni dhe analizoni tendencat e mediave sociale, matjet e performancës dhe audiencën.

3. Angazhohuni me komunitetin tonë online duke iu përgjigjur komenteve, mesazheve dhe pyetjeve në kohën e duhur dhe profesionale.

4. Qëndroni të përditësuar me tendencat e industrisë, praktikat më të mira dhe platformat e reja të mediave sociale për të ofruar rekomandime strategjike dhe për të mbajtur një avantazh konkurrues.

5. Vendosni reklama me pagesë në FB dhe IG.

6. Të jetë i gatshëm që të studioj industrinë tonë dhe të përshtas strategjitë e marketingut në media sociale.

 

Kërkesat :

– Njohja e gjuhës Angleze – një domosdoshmëri

– I/E organizuar mirë

– Menaxhim të mirë të kohës.

– Punë të tjera të deleguara nga mbikëqyrësi direkt apo menaxhmenti.

 

Pagë shumë Atraktive

 

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në e-mail adresën: info@frigodeluxe.com

Na telefononi: 044 474 474

Lokacioni: Cagllavicë, Prishtinë

Location