Monter

July 11, 2024

Job Description

Fabrika e drurit  “Orendi SHPK” e specializaur ne prodhimin e drurit natyral dhe artificial shpall konkurs per:

Monter (2 pozita) 

Kualifikimet

  •  Eksperience ne pune (e preferushme)
  •  Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  •  Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@orendi.me apo te na kontaktojne ne 045 524 000.

Location