Ndihmëse Kuzhiniere

July 9, 2024

Job Description

MeLugë është restaurant i shërbimit të shpejtë të pjatave tradicionale kosovare. Vetë emri i restaurantit tregon edhe konceptin e menduar të tij, e që është në shërbimin e ushqimit i cili hahet me lugë. Fokus specifik i brendit do të jetë shërbimi i ushqimit të shëndetshëm, i cili është pjesë ditore e çdo tavoline kosovare.

Me lugë për pikën në PEJTON dhe PRISHTINA MALL është duke kërkuar:

  • Ndihmëse Kuzhiniere

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

  1. Aftesi te shkelqyera komunikimi
  2. Aftesi ne pune ekipore
  3. Aftesi organizative
  4. Pervoja e mehershme ne poziten e njejte eshte e preferueshme.

Na kontaktoni ne numrin e telefonit: +383 49 990 115 

Location