Përgjegjës/e e pikës

November 8, 2023

Job Description

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Gjilan ‘ Albi Mall’ një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:     

  • Përgjegjës/e e pikës,
  • Zv. përgjegjës/e,
  • Shankist/e,
  • Ndihmës kuzhinier/e

Intervista: 

Do te mbahet me datë 15.11.2023 ne ora 12:00, me loakcion në Gjilan-Albi Mall 

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në butonin Apliko Këtu ose dhe ne numrin kontaktues
044 457 450

Location