Punëtor për Pastrim të Objekteve

June 13, 2024

Job Description

Konkurs Pune

Punëtor për Pastrim të Objekteve

Kompania ARHING GROUP shpall konkurs për punësim të punëtorëve për pastrim të objekteve. Ne kërkojmë individë të përkushtuar dhe të përgjegjshëm që dëshirojnë të bashkëngjiten në ekipin tonë profesional për të ofruar shërbime të pastrimit cilësor dhe efikas.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Pastrimi dhe mirëmbajtja e ambienteve të brendshme dhe të jashtme të objekteve.
  • Mbledhja dhe largimi i mbeturinave.
  • Përdorimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve dhe mjeteve të pastrimit.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë e mëparshme në pastrim është e preferuar, por jo e domosdoshme.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
  • Komunikim i mirë dhe aftësi për të ndjekur udhëzimet.

Ofrojmë:

  • Pagë konkurruese dhe benefite të tjera.
  • Ambient pune të sigurt.

Si të Aplikoni:

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë të dhënat personale në adresën elektronike: admin@arhing.com ose të na kontaktojnë në numrin e telefonit: (+383) 44 400 332.

Afati i fundit për aplikim është 11.07.2024.

Vendndodhja: Prishtine, Kosovë.

Për më shumë informacione, ju lutemi na kontaktoni në numrin e telefonit ose ne adresën elektronike.

Location