Punonjës/e në Magazinë

June 17, 2024

Job Description

Neptun Kosova sh.p.k është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake.

Pozicioni: Punonjës/e në Magazinë

Departmenti: Logjistikë

Vendodhja: Prishtinë

Një ditë në ekipin tonë:

 • Shkarkon mallrat nga mjetet transportuese në çdo rast qe ka furnizime te reja
 • Rendit mallrat brenda në magazine para dhe pas shkarkimit të kamionëve
 • Ka përgjegjësi që mallrat të vendosen në vendet e tyre të caktuara,
 • Ndihmon shoferët për ngarkimin e mallrave kur dërgesat bëhen me automjetet e kompanisë,
 • Vendos deklaracionet e mallit, manualet e përdorimit te tyre,
 •  Përformon aktivitete të ngjashme sipas kërkesës dhe nevojës përkatëse.

Kualifikimet:

 • Shkolla e Mesme
 • Pervojë pune e preferuar
 • Shkathtësi ndërpersonale si: i/e orientuar në detaje, i/e vetëmotivuar etj,

NEPTUN ju ofron:

 •  Pagë fikse, si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
 •  Paga 500.35-euro Bruto
 •  Bonus ne vleren e 3 Pagave në baza mujore
 •  Sigurim Shëndetësor
 •  Shujtë Ditore
 •  Ambient të shkëlqyer pune
 •  Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike
 •  Mundësi për blerje te produkteve me çmime preferenciale

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës. Për këtë pozicion ofrohen pagë konkuruese dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor.

Si të aplikoni: Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” ose me e-mail në adresën tonë elektronike hr@neptun-ks.com deri me datë 30.06.2024.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit: Nr. 06/L-082 te vendosur nga Kuvendi i Republikes se Kosoves me dt:30.01.2019 “LIGJ PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”

Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6’000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Location