Sektorist/e, Arkatare

July 8, 2024

Job Description

Tregu Group shpallë konkurs për:

  • Sektorist/e
  • Arkatare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e arkës.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë në Viber: +383 49 719 222

Location