Shitës/e

January 16, 2024

Job Description

Mundësi punësimi në Intersport – Albi Mall, Prishtinë

Lokacioni: Albi Mall, Prishtinë

POZITA: Shitës/e
Intersport është rrjeti i dyqaneve sportive më i madh në botë, me prezencë në mbi 100 shtete anë e mbanë botës. Misioni ynë është i thjeshtë, të ofrojmë paisje dhe produkte sportive të kualitetit më të lartë për të përmbushë çdo nevojë sportive për klientët tanë. Dyqani Intersport në Albi Mall sjellë koleksionet më të kompletuara nga industria Sportive.

Ne po kërkojmë që ekipës sonë të i bashkohen 10 shitës/e.

Bashkohu ekipes lidere në industrine sportive dhe përfito:

  • Bonuse mujore & Incentiva
  • Pagë konkurruese
  • Kontratë pune sipas ligjeve të Kosovës
  • Pushim Vjetor & Mjekësor
  • Vlerësime të rregullta të performancës
  • Trajnime të njohura ndërkombëtarisht
  • Karrierë ndërkombëtare
  • 20% zbritje në çdo blerje në rrjetin e dyqaneve Sport In (Intersport, Buzz, Nike, Sizeer dhe Lacoste)
  • Akivitete sociale dhe kulturë të punës

Aplikimi bëhet deri më 04.02.2024 përmes butonit Apliko Këtu ose duke dërguar email në jobs@sportin-ks.com me Subject “Emri i Pozites” ose përmes telefonit +383 49 561 730

Location