Shitëse

June 27, 2024

Job Description

E Bukura e Dheut është duke kërkuar një Shitëse të motivuar dhe të përkushtuar për të punuar në shitoren tonë të produkteve organike në Pejë. Kandidatja ideale duhet të ketë pasion për produktet organike dhe përkushtim ndaj ofrimit të shërbimieve të shkëlqyera ndaj klientëve.

Kërkesat:
– Përvoja e mëparshme në shitje, preferohet në një mjedis të ngjashëm.
– Njohuri dhe interes për produktet organike dhe shëndetin.
– Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shërbimi ndaj klientëve.
– Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
– Fleksibilitet për të punuar në ndërrime të ndryshme.

Përgjegjësitë:
– Promovimi dhe shitja e produkteve organike për të arritur objektivat e shitjeve.
– Pjesëmarrja në aktivitete promovuese dhe kampanja të marketingut.
– Monitorimi dhe mirëmbajtja e stokut të produkteve.
– Ndihmë në pranimin dhe organizimin e dërgesave të reja online.
– Të sigurohet që dyqani të jetë i pastër, i rregulluar dhe tërheqës për klientët.
– Vendosja strategjike e produkteve për të nxitur shitjet.
– Përditësimi i etiketave të çmimeve dhe informacioneve të tjera relevante.

Kualifikimet e preferuara
– Përvoja e mëparshme në shitje, preferohet në një mjedis të ngjashëm.
– Njohuri dhe interes për produktet organike dhe shëndetin.
– Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shërbimi ndaj klientëve.
– Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
– Fleksibilitet për të punuar në ndërrime të ndryshme.

Benefitet
– Pagë konkurruese.
– Mundësi për zhvillim profesional.
– Ambient pune miqësor dhe mbështetës.
Nëse jeni të interesuar për të bërë pjesë e ekipit tonë dhe të ndihmoni në promovimin e një jetese më të shëndetshme përmes produkteve organike, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj në info@ebukura.com apo aplikoni përmes butonit më poshtë.

Aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e misionit tonë për një të ardhme më të shëndetshme!

Mretëresha Teutë, Pejë

+38348442266

info@ebukura.com

Location