Trajnerë

Job Description

Ne po jetojmë në një botë digjitale. Kohën më të madhe e kalojmë me pajisje digjitale.

Kodimi është dije që mund të praktikohet në të gjitha fushat e jetës.

Logiscool është një rrjet i shkollave të kodimit për fëmijë dhe të rinjë të bazuara në mësim përmes argëtimit. Një vend për të bartur dijen e së ardhmes te gjenerata e re.

Kërkojmë studentë Universiteti të cilët dëshirojnë t’u mësojnë kodim fëmijëve.

Bëhu pjesë e ekipit tonë, nëse:

 • studion shkenca kompjuterike, informatikë, matematikë apo drejtime të ngajshme – apo nëse nuk studion këto drejtime, por jeni të mirë në këtë fushë
 • ke dëshirë të punosh me fëmijë dhe adoleshentë (mosha 6-18)
 • ke shkathtësi të mira komunikimi dhe jeni prezentues/e e mirë
 • jeni të kujdesshëm, të saktë, të besueshëm, mbani qëndrim të qartë dhe keni personalitet të hapur – pra jeni një shembull
 • kreativiteti nuk është fjalë e panjohur për ty

Çka ofrojmë:

 • trajnime
 • pagë të mirë
 • vend pune argëtues
 • ekip i hareshëm dhe i angazhuar
 • fëmijë të motivuar 🙂

Kur:

 • Kurset tona mbahen çdo ditë të javës nga ora 9:00 deri në orën 19:00, ndërsa të shtuneve nga 9:00 deri ne 15:00. Nga 90 min. një klasë.
 • Mund të zgjedhni një apo më shumë ditë.
 • Kurset fillojnë bazuar në gjysëmvjetorin shkollorë.

Ku:

Logiscool Prishtinë

Rruga C Kompleksi Joni, kati i pare (mbrapa Maxi 24)

10000 Prishtinë

Aplikimi:

Ju lutem dërgo një CV në adresën e emailit:

hello.prishtina@logiscool.com

Të mësosh fëmijët në Logiscool është argëtuese!

Location