Vende të lira pune

July 8, 2024

Job Description

KONKURS

HIB Petrol është njëri ndër punëdhënësit më të mëdhenj në Kosovë. Si njëra ndër korporatat më të mëdha në Kosovë, ne synojmë që të jemi edhe ndër punëdhësit më të mirë dhe më atraktiv në treg.

Në HIB Petrol, fokusin kryesor e mbajmë tek cilësia e shërbimit të ofruar për të gjithë konsumatorët, korrektësia, besimi dhe bashkëpunimi me të gjitha palët brenda dhe jashtë kompanisë.

Këto janë vetëm disa nga vlerat e shumta të korporatës, të cilat ne kërkojmë t’i gjejmë edhe tek kolegët tanë të ri. Prandaj, nëse besoni se jeni personi adekuat për industrinë në të cilën ne operojmë, ne ju mirëpresim në ekip.

Mëposhtë mund t’i gjeni pozitat e lira për punë.

  1. Shitës në pompë;
  2. Shitës në market;
  3. Kuzhinier;
  4. Banakier;
  5. Kamarier;
  6. Mirëmbajtës(pastrues).

Të gjithë kandidatët e interesuar  për këto  pozita  mund të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV :

Online: përmes web faqës: http://hibpetrol.com/mundesi-punesimi/ ose duke plotësuar aplikacionin në pikën më të afërt të HIB Petrol-it.

Location