Aftersales Assistant

November 23, 2023

Job Description

Kia Kosova shpall konkurs për:

Pozita: Aftersales Asistant

Vendi i punës: Parku i Bisnesit te Drenas te autosalloni KIA

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Asiston ne pergaditjen e raporteve per garancione te veturave  KIA
 • Asiston ne regjistrimin e letrave te punes te servisit
 • Asiston ne mbajtjen e te dhenave te automjeteve per servisim
 • Asiston ne raporte te ndryshme sipas kerkesave

Kualifikimet e kërkuara:

 • Te kete te perfunduar shkollimin e mesem
 • Te kete njohuri te avancuara ne administrat
 • Pervoje pune minimum 3 vjet.
 • Njohja e gjuhes angleze perparesi

Benefitet

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes.
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Paga bruto 442.56 EUR + ushqimi

Te interesuarit te dergojne CV tyre, bashke me dok tjera (certifikime, referenca) ne email adresen: agskosovo@gmail.com ose ne tel 045 121 001 shenoni poziten per cilen aplikoni AFTERSALES ASSISTANT.

Afati per aplikim: 31.12.2023

Location