Agjente e Shitjes (4)

November 13, 2023

Job Description

LIMPO  Sh.p.k, hap konkurs për:

Pozita:  AGJENTE E SHITJES 

Kushtet e kerkuara per poziten e AGJENDE E SHITJES!

 • Kandidatja duhet të ketë njohuri ne Souftveret e shitjes
 • Te kete njohuri ne perdorimin e Microsoft Office
 • Te jete komunikative dhe e afte ne shitje
 • Sygjerimi, prezantimi dhe ofertimi i produkteve tona tek kilentet
 • Menaxhim i rrejetve sociale kthim i pergjigjeve te klienteve
 • Mirembajtja e vendit te punes
 • Fleksibil ne orarin e punes dhe ndryshimeve qe i behet sipas nevojes

Ofrojme:

 • Paga fikse + Shujta ditore
 • Pushimi vjetor pas 6 muaj pune
 • Mundesi e ngritjes ne pozite sipas angazhimit te dhene
 • Sigurimi pas 1 muaje pune

Veprimtaria jone: 

 • Ofrojme produkte per auto larje, kompani te pastrimit dhe auto dekore.

Koment:

Lokacioni: Rr.Isa Kastrati – Prishtine  dhe  Rr.Shote Galica – Prizren

Perparsi kane ata me vendbanim ne Prishtine dhe Prizren

Të interesuarit të dërgojn CV-të e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email adresen: info@limpo.al

Numri kontaktues: +383 49 233 750

Location