Asistent/e i/e shitjes

October 22, 2023

Job Description

Pozita: “Asistent/e i/e shitjes” JYSK Gjilan, JYSK Ferizaj dhe JYSK Royal Mall
Afati për aplikim: 20.10 -27.10.2023
Asistent/e i/e shitjes – JYSK Gjilan, JYSK Ferizaj dhe JYSK Royal Mall.
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në
 JYSK Gjilan, JYSK Ferizaj dhe JYSK Royal Mall duke dërguar CV-në tua përmes butonit ‘Apliko Këtu’ në hr@jysk-ks.com ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

Location