Asistente e Shitjes (3)

November 19, 2023

Job Description

Konkurs Pune
Asistente e shitjes me përvojë pune
Dyqanet Lochky në:
  • Rruga B x 1 pozitë
  • Prishtina Mall x 2 pozitë
Dërgoni CV-në tuaj në info@lochky.com
Përgjegjësitë dhe Detyrat:
  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre,
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët,
  • Kujdeset që të gjitha veshjet të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja)
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullim
  • Kryen pagesat në arkë
Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë me datën 30.11.2023

Location