Depoist, Arkatare/Financa

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në
Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 30 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet
kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

1.Depoist për Regjionin: Lipjan, Prishtine.

Detyrat:

 • Pranimi i produkteve
 • Dokumentimi i pranimeve, levizjeve magazinore etj.
 • Skenimi i faturave për kalkulim
 • Levizja e mallërave në hapsirat shitëse
 • Menaxhimi i palimit në depo

Kriteret:

 • Ka eksperiencë pune si Depoist ne kompani distribucioni.
 • Te jete i moshes 25-45 vjec.
 • Te disponoje Patente shoferi.
 • Te jete me banim ne regjionin e Lipjan, Prishtine,Fushe Kosove.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Kadiu shpk:

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.al, duke shenuar
regjionin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.


Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi mbi 30 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet  kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

A . Arkatare/Financa per Regjionin e Prishtines:

Kriteret:

 • Te jete e moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.al duke shenuar regjionin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Location