Depoist/Shofer

October 1, 2023

Job Description

Kompania Tregetare DESPIKO LLC, kërkon staf entuziast për pozitën e kombinuar Depoist/Shofer.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitja e mallit në depo në bazë fletëporosive ditore, sipas nevojës.
  • Organizimi dhe mirëmbajtja e depos.
  • Dërgesa të mallit tek blerësit tanë ekskluziv, sipas nevojës.
  • Bashkëpunim i ngushtë me mbikqyrësin dhe antarët tjerë të ekipës, për realizimin e objektivave komerciale.
  • Fleksibilitet të arsyeshëm në punë.

Kualifikimet:

  • Preferohet qe te kete pervoje pune si Depoist
  • Vullnet dhe entuziazëm për punë.
  • Aftësi komunikuese dhe organizative.
  • Preferohet përvojë paraprake
  • Patentë shoferi.

Paga mesatare do te sillet nga 550€ deri ne 700€ ne muaj NETO, varesisht nga arritja a planit te veprimit.

Për të aplikuar, na dërgoni një CV në email adresën tonë: info@despiko.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 13 Shtator 2023 deri më 13 Tetor 2023.

Location