KNT Group

June 27, 2024

Job Description

KNT Group në Pejë shpallë konkurs për pozitat:

 1. Graphic Designer
 2. WordPress Developer 
 3. WordPress Support
 4. Web Developer
 5. SEO
 6. Content Writer (English, German, French)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të përballojë punë dinamike në baza ditore
 • Të ketë vullnet për të mësuar
 • Të ketë aftësi të komunikimit

 

Çka ofron KNT:

 • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional
 • Mentorim dhe këshilla
 • Ambient profesional

 

Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV-të tuaja që duhet të përfshijë një foto, e-mail dhe nr. Tel në: info@knt-group.com

Vëmendje:

Keni parasysh se lokacioni ynë gjindet në Pejë dhe puna zhvillohet vetëm në objektet e zyreve tona.

Ju mirëpresim!

www.knt-group.com

Location