”Lindi Home” me mundësi ideale punësimi, hap 31 vende të reja pune

February 21, 2023

Job Description

LINDI HOME – tani një mundësi e re për qytetarët e Skënderajt dhe rrethinës, për shitjen me shumicë dhe pakicë të materialeve të ndërtimit, pjesëve elektronike dhe të ngrohjes, pajisieve dhe materialeve sanitare dhe shtëpiake.

Për këtë qëllim, kompania e re kosovare ka hapur konkurs për 31 vende te lira pune, që vijojnë si më poshtë:

Menaxher i Përgjithshëm (1 vend i lirë pune).
Drejtor teknik (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Ujësjellës dhe kanalizim & ngrohje, ventilim dhe sanitari (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Vegla pune dhe kopsht (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori per Materiale meremetimi dhe ndërtimi (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Elektrikë, teknik të bardhë dhe Pajisje shtëpiake (1 vend i lirë pune);
Përgjegjës sektori për Materiale Shtëpiake, Perde dhe Tepiha (1 vend i lirë pune);
Kalkulant/e (1 vend i lirë pune);
Arkatar/e (3 vende te lira pune);
Sektorist/e – Shitës/e në sektor (12 vende të lira pune);
Shankist/e (2 vende të lira pune):
Kamarier/e (2 vende të lira pune);
Monitorim Sigurie/Mbikëqyrës i kamerave (2 vende të lira pune);
Mbikëqyrës / Mirëmbajtës Oborri (1 vend i lirë pune);

Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë se janë kompetent për
kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.

* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në info: lindihome2023@gmail.com

*Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet te plotë.

*Vetëm kandidatët potencial do të ftohen në intervistë.

* Konkursi do jetë i hapur nga data 20.02.2023, deri më 10.03. 2023.

LINDI HOME

Location