Prokurim (2)

December 19, 2023

Job Description

KONKURS

Di Casa shpalle kokurs pune per: Prokurim (2)

Aftësit dhe Cilesit:

  • Porosit me furnitoret e jashtëm dhe te mbrendshem
  • Organizon transportin ndërkombëtar dhe kombëtar
  • Të njohë shumë mirë programet bazë të komjuterit.
  • Të njohë mirë gjuhën angleze
  • Të ketë aftësi shumë të mira organizuese
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
  • Të njohe shume mir paketen MC office

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Ju lutem dërgoni CV-në dhe letër motivimi përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në adresën email info@dicasahome.com me subjektin e emailit te ceket pozita te cilen aplikoni dhe Emri Mbiemri juaj.

Location