Recepsionist/e

Job Description

Hotel Qama

Detyrat dhe pergjegjesite per konkursin e hapur per poziten RECEPSIONIST/E
Detyrat:

 • Pranim dhe akomodimi I klientave ne Hotel
 • Raportet ditore sipas kerkeses se udheheqesit
 • Kontrollimi I dhomave
 • Faturimin per klient
 • Dhe detyrat tjera sipas kerkeses se punedhenesit

Kriteret:

 • Komunikimi dhe sjellja sa me e mire ndaj klientit
 • Aftësi të shkëlqyera me Microsoft Office.
 • Shkathtësi në komunikim verbal
 • Aftësi për t’iu kushtuar vëmendje detajeve dhe për të siguruar saktësinë e raporteve dhe të të dhënave.
 • Te kete njohuri ne gjuhen Angleze perparesi gjuhet tjera
 • Përvojë te ngjajshme minimum 1 vit.
 • Te jete i/e gatshme te punoje ne presion te kohes.
 • Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Vendi i punës: Fushe Kosove
Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: info.agskosovo@gmail.com
Nr kontaktues: 045/121/003
Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Afati i fundit për aplikim është 20 Janar 2024.
Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatet të cilët janë në listë të ngushtë.

Location