Sektorist/e

November 12, 2023

Job Description

Europrint hap konkurs për plotësimin e pozitave për:

Sektorist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shërbimi ndaj klientëve
  • Mirëmbajtja e rafteve
  • Informon klientët mbi produktet

Orari:

2 ndërrime:

  • 1. nga ora 08:30 – 16:30
  • 2. nga ora 11:00 – 19:00

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, duke dërguar CV në emailin albert.z@europrinty.net ose në zyren tona

Location