Shërbyes i Derivateve

March 18, 2024

Job Description

Titulli i Pozicionit: Shërbyes i derivateve

Kompania: Dilloni Benz

Vendndodhja: Fushë Kosovë

Përshkrimi i Punës:

Ne jemi në kërkim të një punonjësi të përkushtuar dhe të besueshëm për të bashkuar ekipin tonë në piken karburantit në Fushë Kosovë. Si punonjës i pikes së karburantit, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e shërbimit ndaj klientit, mbajtjen e pastërtisë së pikes dhe menaxhimin e operacioneve të përditshme.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Shitja e karburantit dhe vajrave lubrifikantë
 • Operimi i arkës dhe përpunimi i pagesave
 • Mbajtja e regjistrave të saktë të shitjeve dhe stokut
 • Pastrimi dhe mirëmbajtja hapësirave e brendshme dhe të jashtme të pikes
 • Ofrimi i ndihmës dhe informacionit për klientët

Kualifikimet e Nevojshme:

 • Të paktën një vit përvojë pune në një rol të ngjashëm (preferohet, por jo i domosdoshëm)
 • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën shqipe
 • Njohuri themelore të matematikës për llogaritje të thjeshta
 • Aftësi për të punuar në një mjedis të shpejtë dhe për të menaxhuar situata të ndryshme njëkohësisht
 • Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi dhe në mënyrë të pavarur
 • Përvoja me arkën dhe proceset e pagesave është një avantazh
 • Përgjegjësi dhe besueshmëri të lartë

Si të Aplikoni: Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu”,  në
dilloni-benz@hotmail.com me subjekt “Aplikim për punonjës në piken e karburantit” apo telefononi ne numrin 044 506 750

Location