Shitës Ambulantiv

April 24, 2024

Job Description

KONKURS PUNE

Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. Kompania jonë është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për plotësimin e pozitës:

Pozita: Shitës Ambulantiv

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Promovimin, organizimin dhe shitjen e proddukteve të kompanisë;
Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
Vizita të pëditshme të konsumatorëve
Mban kontakte të vazhdueshme me klient
Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqeve
Raporton mbikqyrësin për ndryshimet në treg dhe lëvizjen e konkurrencës
Si dhe punë të tjera që lidhen me pozitën e tyre;
Kualifikimet e kërkuara:

Së paku shkolla e mesme
Përvojë pune së paku 1 vit
Të ketë njohuri për produktet ushqimore
Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese.
Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV përmes butonti ‘Apliko Këtu’ ose email adreses: info@ujidea.com

Location