Shitës Ambulantiv

April 11, 2024

Job Description

KONKURS PUNE

Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. Kompania jonë është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për plotësimin e pozitës:

Pozita: Shitës Ambulantiv 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Promovimin, organizimin dhe shitjen e proddukteve të kompanisë;
 • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
 • Vizita të pëditshme të konsumatorëve
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient
 • Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqeve
 • Raporton mbikqyrësin për ndryshimet në treg dhe lëvizjen e konkurrencës
 • Si dhe punë të tjera që lidhen me pozitën e tyre;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku shkolla e mesme
 • Përvojë pune së paku 1 vit
 • Të ketë njohuri për produktet ushqimore
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV përmes butonti ‘Apliko Këtu’ ose email adreses: info@ujidea.com

Location