Shitës/e

October 25, 2023

Job Description

Shitës/Shitëse

Ne jemi në kërkim të një personi të përkushtuar që ka një qëndrim pozitiv ndaj klientëve dhe një aftësi të jashtëzakonshme për të krijuar lidhje të fortë me ta.

Nëse ju jeni një individ i vendosur dhe motivuar për të arritur sukses në një mjedis të shpejtë, atëherë jeni personi që po kërkojmë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, të kontaktojnë në:
info@protradekosova.com ose në numrin tonë kontaktues 049/ 33 55 11.

Gjendemi në Fushë Kosovë, në objektin e A&M Mega Store kati i dytë.

Location