Shitës/e

May 21, 2024

Job Description

KONKURS

“Lisi-M” është kompani e shitjes së aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.
Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, kompania shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për degën LISI-M Prishtinë:

  • SHITËS/E NË DYQAN

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre;
  • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan;
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

Mënyra e aplikimit:

Dergoni CV-n tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në email adresën punesohu@lisi-m.com duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 15.06.2024.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

Location