Shitëse (2)

December 13, 2023

Job Description

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINË

Nr i tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatorëve
 • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mbanë lokalin të pastër
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë e shoqërueshëme
 • Të jetë stabile dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë e gatshëme të punoj në ekip
 • Të jetë e gatshëme të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet )
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj
 • Të ketë etikë të punës.

Kualifikimet :

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Të interesuarat mundë të dërgojnë CV  dhe një fotografi përmes:
Email: a.hajdari@magmahouse.com

Location