Shofer/e

June 12, 2024

Job Description

POZICION I LIRË PUNE

Banka Credins Kosovë kërkon të punësojë: Shofer/e

Dega Prishtine 

Dega Gjilan

Kriteret e nevojshme:

  • Arsimimi i mesëm, e preferueshme 
  • Eksperiencë e mëparshme në vozitje 
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkepunuese 
  • Aftësi shumë të mira përshtatjeje për të punuar në grup
  • Gatshmëri për të punuar jashtë orarit kur është e nevojshme
  • Duhet të ketë gatishmërinë për të udhëtuar brenda ose jashtë Kosovës, sipas nevojës

Qëllimi i pozicionit:

Qëllimi i pozicionit të shoferit, është të sigurojë gatishmëri të përhershme të automjetit, për të siguruar suport për realizimin aktivitetit të Bankës Credins Kosovë.

Çfarë ofrojmë ne:

Një paketë financiare shumë të mirë dhe konkurruese. Atmosfere dinamike dhe grup punë në rritje. 

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: burimenjerezore@bankacredins-ks.com

Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë pranë  Departamentit te Burimeve Njerezore të Banka Credins Kosovë.

Aplikimet duhet të dorëzohen brenda datës 26.06.2024

Location