Zëvendës/e Menaxher/e Dyqani, Arkëtar/e, Këshilltar/e i/e Shitjes

October 2, 2023

Job Description

“Neptun po zgjerohet ne qytetin e Pejes me nje dyqan shume me modern dhe me nje game te zgjeruar te produkteve, Hajde behu pjese e ekipit tone”

Ne po kerkojm pozitat si me poshtë:

  • ZËVENDËS/E MENAXHER/E DYQANI
  • ARKËTAR/E dhe
  • KËSHILTAR/E I/E SHITJES

APLIKIMI:

Përmes linqeve më poshtë, ose duke dërguar një CV në email adresen hr@neptun-ks.com duke specifikuar poziten për të cilen po aplikoni

ZËVENDËS/E MENAXHER/E DYQANI  https://www.neptun-ks.com/job-advertisement-details.nspx?advertisement=1044

ARKËTAR/E https://www.neptun-ks.com/job-advertisement-details.nspx?advertisement=1040

KËSHILTAR/E I/E SHITJES https://www.neptun-ks.com/job-advertisement-details.nspx?advertisement=1077

Location