Depoist

November 15, 2023

Job Description

Konkurs për vende të lira pune

Kompania GENTLI shpk shpall konkurs për këto vende te lira pune:

Pozita: Depoist 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shkarkon, pranon dhe vendos mallërat ne vendet e duhura
  • Pergadit dhe ngarkon porositë sipas faturave
  • Kompleton dokumentacionin e duhur per shpërndarjen e porosive
  • Transporton dhe shkarkon mallërat sipas orarit te përcaktuar
  • Kujdeset per mirëmbajtjen e depos
  • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

  • Diplomë të shkollës së mesme
  • Patent shoferin e kategorisë B
  • I gatshëm për pune ekipore

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose të na kontaktojnë në rrjetet sociale apo dhe ne numrin kontaktues +383 44480100, apo dhe ne e-mail adresen zyrtare info@gentli.com.

Location