Depoist / Blerës

February 27, 2024

Job Description

Depoist / Blerës X1
Detyrat

  • Pranimi dhe kontrolli i produkteve dhe mallrave ne depo
  • organizimi dhe vendosja e produkteve ne menyre te rregullt ne depo
  • Monitorimi dhe menaxhimi i stokut në mënyrë të vazhdueshme.
  • Përvojë pune në fushën e logjistikës.
  • Aftesi te mira organizative dhe njohuri te medha te procedurave logjistike.
  • Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne nje ekip.
  • Aftesi te mira ne menaxhim te kohes dhe fleksibil ne orarin e punes.
  • Raportime ditore rreth stokut tek Menaxhmenti
  • Patente shofer B

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në: +383 48 600 002

Location