Depoist

June 20, 2023

Job Description

Kompania “Temaj N.T.SH”, shpall konkurs për pozitën e punës Depoist për pikën tonë në Çagllavicë, Prishtinë

Kandidatët e interesuar duhet të plotësojnë këto kushte për aplikim:
Të ketë përvojë pune
Kandidati duhet të jetë në gjendje të punoj nën presion, të ketë etikë në punë
Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, CV-të e tyre dhe referencat mund ti dergojnë në email adresen temajqeramike@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri më 30 Qershor 2023.

Për detaje shtesë, mund të telefononi në +383 49 678 001 nga ora 09:00 – 18:00.

Location