Enëlarëse

November 15, 2023

Job Description

Restauranti Taunita Fish, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës së peshkut në Dragodan, Prishtinë, është në kërkim të një Enëlarëse

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38349198962 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!

Location