Kamarier, Shankist

May 26, 2024

Job Description

Orta Food and Fun shpallë konkurs për pozitat:
  • Kamarier
  • Shankist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të bëjë shërbimin dhe servimin e ushqimeve dhe pijeve.
  • Të jetë i/e shkathtë.
  • Të ketë aftësi të mira bashkëpunimi dhe komunikimi.

Lokacioni: Në objektin Herta Kids, përballë kolegjit AAB, Fushë Kosovë

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit +38345963979 ose  +38349168800

Location