Kontabilist

February 7, 2024

Job Description

Kontabilist X1 

Detyrat:

  • Te kete njohuri shume te mira kompjuterike, perfshire në sisteme financiare FINABIT
  • Te kete pervoje pune 3vjeqare +
  • Të ketë njohuri më të mira të gjuhës angleze
  • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese
  • Te kete njohuri te mira ne sistemin e ATK-se
  • Regjistrimi i dokumenteve te bankes dhe arkes, dakordimet me bankat
  • Pergatitja dhe interpretimi i raporteve financiare
  • Te jete i pergjegjshem dhe i motivuar per te mesuar gjera te reja
  • Te jete i gatshem te punoj nen presion dhe me orar te zgjatur

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në: +383 48 600 002

Location