Kuzhinier/e, Kamarier/e

May 15, 2024

Job Description

Aurora Group, po kërkon Enëlarëse dhe Kamarier të përfshihen në ekipin tonë të përkushtuar.

  • Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Shankist/e

Kualifikimet:

  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup

Rroga:

Kuzhinier/e (600 – 800EUR, me marrëveshje)

Kamarier/e (450EUR)

Shankist/e ( Page fillestare 400EUR)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 048-998-999

Location