Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

June 7, 2024

Job Description

Bana’s po zgjerohet dhe po vjen shumë shpejtë në hapësirat e HyperActive në Prishtina Mall.

Shpallë konkurs për pozitat:

  • Kuzhinier/e
  • Ndihmës/e Kuzhinier/e

Çka ofrojmë ne:

  • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
  • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
  • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

  • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
  • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
  • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Location