Kuzhinier/e

June 6, 2024

Job Description

Lideri global në hoteleri dhe mikëpritje Accor po i hap dyert në Prishtinë me brendin Mercure Hotel.

Mercure Prishtina City, me kombinimin e dizajnit bashkëkohor dhe lokal, objekteve më moderne dhe vendndodhjes strategjike, është gati të bëhet një destinacion i kërkuar për udhëtarët që vizitojnë Kosovën dhe jo vetëm.

Nëse jeni entuziast dhe mikëpritës atëherë është mundësia juaj që të realizoni ëndërrën tuaj kështu duke i’u bashkuar një ekipi profesionist e një ambienti të ngrohtë e dinamik.

Pozita vijuese për të cilën mund të aplikoni është

Kuzhinier/e

Detyrat:

  • Përgatitja e ushqimit në përputhje me standartet e cilësisë dhe sigurisë ushqimore të hotelit.
  • Zbatim i menysë së restorantit dhe përshtatja e saj sipas nevojave dhe preferencave të klientëve.
  • Bashkëpunimi me ekipin tjetër të kuzhinës për të siguruar një ambient të harmonizuar dhe efikasitet në punë.

Location