Kuzhiniere

October 4, 2023

Job Description

Kuvilab ka hapur konkurs per poziten: Kuzhiniere

Detyrat kryesore:

  • Te pergatite ushqimin e caktuar ne baze te porosise.
  • Te sigurohet qe kuzhina te jete e furnizuar me produkte dhe qe gjerat e nevojshme te jene te kualitetit te larte dhe te ruhen mire.
  • Detyra tjera te cilat i caktohen nga Menaxheri.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

  • Te kete  pervoje pune.
  • Te jete e gatshe te punoje nen presion dhe ne grup.

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten ne seline e kompanise sone ne Bardhosh apo mund te dergojne CV ne emailin: info@kuvilab.com ose edhe ne numrat  e telefonit: +38349474848   +38344433000

Location