Mbikqyrës i Punimeve

November 16, 2023

Job Description

HEB’S hap konkurs për poziten:

  • Teknik i IT
  • Arkitekt
  • Inxhinier
  • Mbikqyres i punimeve

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në email Elitacermjani81@gmail.com dhe të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit 048 623 435.

Location