Mirëmbajtës/e

May 6, 2024

Job Description

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

Mirëmbajtës/e 

Pozita e kërkuar më lartë ka një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke pasur parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë të gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend punë ku për çdo punëtorë  ofrojmë kushte të mira dhe profesionale, duke i plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gastronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje të suksesshme të karrierës profesionale, dhe çdo gjë të zgjidhet me buzëqeshje.

Nga kandidatet kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Të ketë shkathtësi në punë;
  • Gatishmëri për punë me ndërrime;
  • Të kenë eksperience në këtë fushë.

Personat e interesuar ta dergojnë numrin kontaktues ose mund të thërrasin në këtë numër kontaktues : +383 49 105 822 ose +383 38 588 888

Kontakt: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Location