Mirëmbajtës/e

November 23, 2023

Job Description

Hotel Venus shpallë konkurs për:

Pozita: Mirëmbajtëse

  • Të jetë energjike dhe e motivuar  për punë
  • Të ketë aftësi të punës në ekip
  • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kriteret për këto pozita duhet të kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 40 30 30

Location