Mirëmbajtëse

August 29, 2023

Job Description

Kompania OAZA Company SH.P.K. shpallë konkurs pune për këtë pozitë:

  • Mirembajtese – 1 pozitë (6 ore pune).

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

Të keni përvojë pune si mirembajtese së paku 1 vjet

Te jete e paster dhe e organizuar

Përgjegjëse për sektorin e caktuar

Kandidatet e interesuara për këtë pozitë mund te aplikojnë nëpërmjet e-mailit zyrtar:

oazacompany.hr@gmail.com 

Location