Mjeshtër në Prodhim

October 9, 2023

Job Description

Dielli Home kërkon të punësoj Mjeshtër në Prodhim – Fabrikë për Prodhimin e Mobileve

Vendi i punës: Mitrovicë

Të interesuarit duhet:

  • Të kenë përvojë pune në sektorin e mobilerisë – zdrukthtarisë
  • Të jetë bashkëpunes për punë ekipore
  • Të kujdeset për detajet e punimeve sipas planeve
  • Të ketë njohuri për punen

Përgjegjësitë:

  • Udhëheqja dhe organizimi i ekipit
  • Përmirësimi i performances

Paga: 750-1000

Të interesuarit duhet të kontaktojnë në numrin 049 738 000

Location